mandag 5. mars 2012

6 Parkettjakten

Vi skal avgårde for å se på parkett til stuen i det nye huset i dag - selv om jeg egentlig har funnet min favoritt - nemlig denne parketten fra gulvdeal.no. Vi får se, kanskje jeg finner noe bedre.

Bilde lånt av gulvdeal.no

Noen som har noen gode tips til parkett? Jeg ønsker meg en lys (hvit/grå) eikeparkett, helst litt matt. Noen som ser at jeg beskriver parketten over? Pyttpytt, det finnes vel flere i samme stil? Noen som vet?

Jeg satser på at designet på bloggen kommer seg etterhvert, det tar vel litt tid å finne utav hvordan alt fungerer. Så til dere få som har oppdaget bloggen min - det kommer sikkert ofte forandringer til jeg blir helt fornøyd med endelig resultat, hvis man da noen gang blir det. Kanskje noen kan hjelpe med med designet også. Ja takk til gode tips!

6 kommentarer:

 1. Lykke til i jakten på ny parkett...
  Jeg tok samme valg og er IKKE fornøyd!
  Planen din høres fin ut ;)
  Heldige du som har ett mye større utvalg å velge i hi, hi.
  Lagt deg til på Rogalandsbloggere -velkommen skal du være :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Valgte du samme parkett og ble ikke fornøyd? :S Eller misforstår jeg? Takk for add'en :D Klemklem

  SvarSlett
 3. Kährs Eik Nouveau Snow syns eg er lekker og har veeldig lyst på. Koster litt, men har ikkje tenkt å kjøpe ein billig parkett når det ein gong skjer. Det gjer jo tross alt halve rommet. Då vil eg heller bruke mindre penger på møbler og diverse som lettere og rimeligere kan endres etterkvart. Velkommen i Blogglandia forresten. Sikker på at du vil trivas :-) Trur me har ein del felles kjente. Meine å ha sitt navnet ditt på facebook ifb med Solbjørg bl.a. ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hilde! Så morsomt - vi snakket masse om nouveau snow i går og den står høyt på ønskelisten ! Tror det er bedre kvalitet enn den jeg har nevnt i innlegget!

   Solbjørg gikk jeg på vgs med! Var nettopp inne hos henne på Nysted for å se på spisebordet vi ønsker oss :) liten verden! :)

   Slett
 4. Vet dette er en gammel tråd, men min anbefaling til andre som er på søken er å snakke med kompetende fagfolk, etter en par turer rundt til forskjellige byggkjeder her i byen ble jeg jammen ikke klok og følte jeg stod på bar bakke.
  Etter en par dager med vurderinger så tok jeg turen på nett og fant www.parkett.no noe jeg ikke angrer et sekund på, her fikk jeg alle svar jeg ville ha direkte via chat - prismessig også blant de rimeligste jeg fant - leveringen var smertefritt og kvaliteten på det som er levert er absolutt til å skryte av.
  Så min anbefaling, hør med www.parkett.no om man skal legge ny parkett :)

  SvarSlett
 5. Hei hei Lillian. Ville bare legge igjen en kommentar til deg og takke deg for en fin og hjelpsom blogg. Fant den da jeg letet etter info om prkett som jeg selv har blogget om. Ta en tur innom bloggen min og legg gjerne igjen en kommentar (synes det er kjempe koseligt).
  http://greatness.nu/nytt-gulv-far-sin-plass/

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...